top of page

De Zijderoute

Reviews

Textual reviews

Ik heb een versleten knie, die eigenlijk al jaren vervangen moet worden door een kunstgewricht. Vanwege mijn betrekkelijk jonge leeftikd wordt die ingreep steeds uitgesteld. Prima, want dagelijks functioneren ging met mijn werk gied. De kaatse tijd nam de pijn zodanig toe dat het er ging lijken dat een operatie niet langer uit te stellen was. De behandeling van Zohar heeft het pijnniveau sterk verlaagd, van en 9 naar een 3. Erg blij mee. En de operatieplannen maar weer op de lange baan geschoven

Marc

Geen rugpijn meer. Voor het eerst in dertig jaar.

Michiel

Dit is de beste acupuncturist van Nederland. Zohar weet precies wat hij doet. Verder geeft hij na de behandeling een briljante Shiatsu massage met zelf ontwikkelde technieken. Nog nooit heeft iemand de spieren rondom mijn wervelkolom... Zelfs niet mijn physiotherapist, die ook heel goed is. Echte aanrader!

Alon

Zojar is een zeer ervaren professional. Na maanden pijn in mijn schouder en diverse behandelingen fysiotherapie heeft Zohar met acupunctuur eindelijk verlichting van de pijn gebracht. De nacht na behandeling ook heerlijk geslapen.

Kim

Oriental graphic element

Video reviews

Knee pain – Just before surgery
Shoulder and neck pain
Shoulder and neck pain
Lower back pain of 20 years
Lowe back hernia – Pain is gone
Burning and pain in the calves
Pain in the joints of the thumbs and knees
Great improvement  on neck and back 
bottom of page