top of page

De anti stress massage bij marganit was erg fijn. Ze vraagt vooraf of er dingen zijn waar ze rekening mee moet houden en denkt ook mee aan oplossingen als iets voor jou niet mogelijk is (bijv. in mijn geval eczeem en de pepermuntolie die ze normaalgesproken gebruikt). De druk die ze uitoefende was voor mij helemaal goed. Verder goede uitleg wat er gebeurt en wat voor producten/olies ze gebruikt. Al met al een top ervaring. Dankjewel Marganit.

Rachel

Fijne ontspannen massage gehad!

Anoniem

Never felt so relieved from a back pain

Lise

Heel prettig en een erg ontspannen sfeer!

Rozanne

Aanrader!
 

Elise

Ontzettend vriendelijk, heel beleefd, zorgvuldig en netjes. Ik heb een goede ontspanningsmassage gehad. Zeker aan te raden. 

Linda

Heerlijk kunnen ontspannen. Prettig persoon. Ik had aangeven waar mijn spanning zat en daar heeft ze goed op ingespeeld. Zou het aanraden. Voor ontspanningsmassage en hot stone.

Eva

Hele fijne rustige plek. Je krijgt ook een massage met de stenen. Ik vond het erg lekker aanvoelen. Voelde me helemaal herboren er na :)

Sanne

Ik ben heel vriendelijk geholpen en heb een heerlijke hot stone massage gehad. Was helemaal ontspannen en raad het iedereen aan.

Bianca

Ik heb een zeer fijne hot stone massage gehad.

Amiee

bottom of page